Ostali sportovi

Održan prvi Bar Fight Krav Maga seminar u Zenici

Održan prvi Bar Fight Krav Maga seminar u Zenici
Održan prvi Bar Fight Krav Maga seminar u Zenici
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održan prvi Bar Fight Krav Maga seminar u Zenici- U petak 14.10.2016.g. u organizaciji Krav Maga akademije Zenica, u prostorijama Elite Club-a(bivši Colegium) održan je „Bar Fight“ Krav Maga seminar.

Ovaj seminar je priređen samo za članove akademije i trajao je nešto više od dva sata.

Članovi Krav Maga akademije Zenica su na ovom događaju imali priliku vidjeti i naučiti kako izbjeći konflikt u javnim ugostiteljskim objektima, način postupanja u slučaju tuče, raznih napada hladnim i vatrenim oružjem i td., sve to uz veliku buku, smanjenu vidljivost, gužvu, skučeni prostor, prepreke, u svakodnevnoj odjeći i obući, u društvu sa prijateljima, i sl.

Tokom cijelog događaja vladala je odlična atmosfera, učesnici su se istinski zabavili, a istovremeno su otkrili nove mogućnosti Krav Maga sistema.

Bar Fight seminar je, još jedna u nizu, dodatna aktivnost akademije koja ima za cilj da Krav Maga praktikantima oblikuje naučene tehnike i prilagodi ih stvarnim situacijama.

Fotografije sa seminara možete pogledati na našoj facebook stranici: https://www.facebook.com/KravMagaZenica/photos/?tab=album&album_id=1172183149523043

Naredni seminari i tematski treninzi će se izvoditi na temu taktičkog bojevog gađanja iz vatrenog oružja, samoodbrana u vozilima javnog prevoza, postupci kod pokušaja kidnapovanja za djecu i mlade i td.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno