Politika

Održan predizborni skup SBB-a

Održan predizborni skup SBB-a, Fahrudin Radončić obećao ekonomski napredak
Održan predizborni skup SBB-a, Fahrudin Radončić obećao ekonomski napredak
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Savez za bolju budućnost (SBB) večeras je u Zenici na Trgu Alije Izetbegovića održao predizborni skup na kojem se se prisutnima pored nosilaca liste obratili i zajednički kandidat za gradonačelnika Zenice SDA-SBB Naidin Ahmetspahić i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić.

Nosilac liste za Gradsko vijeće Zenice ispred SBB-a Ekrem Tuka je kazao da mu je velika čast što se nalazi na čelu liste kandidata za Gradsko vijeće Zenice koju čine mladi ljudi, žene, demobilisani borci, penzioneri, sportisti i stručnjaci iz raznih oblasti.

“Sve nas veže isti cilj, a to je bolja budućnost našeg grada te stabilnost i sigurnost države”, dodao je Tuka.

U nastavku svog obraćanja prisutnima Tuka je kazao da je SBB pokazao da je politička opcija kojoj je stalo do pravednosti, ekonomskog prosperiteta i borbe protiv korupcije te da će svojom poltikom preferirati ekonomski razvoj, zapošljavanje mladih i da će odabrati kadrove koji su mladi, pošteni i nekorumpirani.

“Građani Zenice, SBB vas uvjerava da ćete konačno živjeti od svog rada”, poručio je Tuka.

Zajednički kandidat za gradonačelnika Zenice SDA-SBB Naidin Ahmetspahić je u svome govoru istakao kako je koalicija SDA-SBB spoj predsjednika ove dvije stranke Bakira Izetbegovića i Fahrudina Radončića.

“Večeras vam se obraćam kao zajednički kandidat za poziciju gradonačelnika Zenice uime ove važne i snažne koalicije SDA i SBB. Ova koalicija izraz je mudrosti i vizije predsjednika Bakira Izetbegovića i Fahrudina Radončića. Ovo je patriotski hrabar i nesebičan čin”, izjavio je Ahmetspahić koji se potom osvrnuo i na probleme Zenice i njihovo rješavanje.

Posljednji na bini na Trgu Alije Izetbegovića govorio je predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić koji je kazao kako svi zajedno trebaju podržati zajedničkog kandidata za gradonačelnika Zenice SDA-SBB Naidina Ahmetspahića.

“Vidjeli ste našeg nosioca liste, da je bio borac, a i ja sam bio svaki dan rata ovdje. Mi želimo ratovati na ekonomskom planu. Podržat ćemo zajedničkog kandidata i želim da svi glasovi idu našem kandidatu. Ostalim kandidatima mogu reći da gdje god da se ujedine zelena i plava boja, nema prostora za narandžaste, ljubičaste, nezavisne i crvene”, poručio je Radončić.

Skup je pratio i muzički Rima bend iz Zenice.

klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno