Info

Održan okrugli stol na temu „Refleksija globalnih sigurnosnih prijetnji na lokalnu sigurnost, privredna ulaganja i razvoj privrede u Bosni i Hercegovini“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održan okrugli stol na temu „Refleksija globalnih sigurnosnih prijetnji na lokalnu sigurnost, privredna ulaganja i razvoj privrede u Bosni i Hercegovini“

Predavač: Doc.dr. Taib Spahić

Organizator: Udruženje privrednika Grada Zenica

Mjesto održavanja: Privredna komora zeničko-dobojskog kantona

Datum održavanja: Četvrtak, 1.9.2022 u 10:00

Dana 1.9.2022 u prostorijama privredne komore ZDK održan je okrugli stol na temu: Refleksija globalnih sigurnosnih prijetnji na lokalnu sigurnost, privredna ulaganja i razvoj privrede u Bosni i Hercegovini, u organizaciji Udruženja privrednika Grada Zenica.

Riječ je o jednoj u nizu aktivnosti koje Udruženje provodi otkako je revitaliziralo svoj rad I koje planira da realizuje u narednom periodu, kao aktivan učesnik pokretačkih procesu u donošenju pozitivnih rješenja u oblasti privrede.

Osim privrednika Grada Zenica okruglom stolu prisustvovali su i aktuelni komesar Mup-a ZDK kao i predstavnik Gradske Uprave.

Nakon stručnog predavanja od strane doc.dr. Taiba Spahića, privrednici su imali priliku iskazati svoje mišljenje o trenutnoj sigurnosoj situaciji i odraz iste na privredu i privredni razvoj.

Zaključci okruglog stola biti će polazna tačka za nadležne organe, kao poziv za aktivnije uključivanje u rješavanje aktuelnosti u sveukupnom unapređenju privrednog sektora u Bosni i Hercegovini.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno