Zabava

Odložen start filmova “Lov”, “Žena koja obećava”, “Malci 2 – Gruov početak” i “Trolovi – svjetska turneja”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odložen start filmova “Lov”, “Žena koja obećava”, “Malci 2 – Gruov početak” i “Trolovi – svjetska turneja” – Triler “LOV” (THE HUNT) neće biti u kino distribuciji.

Start filma “ŽENA KOJA OBEĆAVA” (PROMISING YOUNG WOMAN) se pomjera, a o novom terminu početka prikazivanja bit ćete naknadno obaviješteni.

Animirani film “MALCI 2 – GRUOV POČETAK” (MINIONS: THE RISE OF GRU) dobit će novi datum za početak kino distribucije.

Tim povodom, osnivač i direktor studija Illumination, Chris Meledandri je izjavio: “S obzirom na ozbiljnost situacije u Francuskoj, privremeno zatvaramo naš Illumination Mac Guff studio u Parizu. U skladu sa odlukama koje smo dobili od francuske vlade učinit ćemo sve da spriječimo širenje virusa, kao što vodimo i računa o našim umjetnicima i njihovim porodicama. To znači da nećemo biti u mogućnosti da film “MALCI 2 – GRUOV POČETAK” (MINIONS: THE RISE OF GRU) završimo na vrijeme za početak globalne kino distribucije krajem juna i početkom jula. U trenutku u kome se svi suočavamo sa velikom krizom, sigurnost i bezbjednost naših zaposlenih mora nam biti na prvom mjestu. Radujemo se novom datumu distribucije i povratku Grua i Malaca.”

Animirana avantura “TROLOVI – SVJETSKA TURNEJA” (TROLLS WORLD TOUR) u naša kina stiže 1. oktobra 2020. godine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno