Ostali sportovi

Odličan nastup takmičarki SK SKOSI Zenica na turniru u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odličan nastup takmičarki SK SKOSI Zenica na turniru u Sarajevu- Protekle subote, 17.4.2021.godine, u streljani dvorane Zetra u Sarajevu, uspješno je održan 18. tradicionalni “Šestoaprilski turnir u streljaštvu za osobe sa invaliditetom” u organizaciji “Streljačkog saveza invalidnih lica FBiH”. Iako je prvobitno planirano učešće za 80 učesnika, zbog epidemioloških mjera taj broj je smanjen na 40 i održan je bez prisustva publike zbog pandemije koronavirusa -, objavili su iz organizacije turnira.

Među osam klubova iz FBiH nastupile su i takmičarke Straljačkog kluba (SK) SKOSI iz Zenice i postigle su odlične rezultate.

U ekipnom plasmanu članice Streljačkog kluba SKOSI iz Zenice zauzele su drugo mjesto. Nastupile su u sastavu Zerina Skomorac i Sanela Redžić.

U pojedinačnoj konkurenciji, u grupi SH-2 pobjedila je Zerina Skomorac sa 181 upucanim krugom, dok je Sanela Redžić je bila treća u klasi SH-1.

E.Imamović

Foto sa www.zoi84.ba

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno