Ostali sportovi

Odličan nastup KK “REI” u Modriči

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odličan nastup KK “REI” u Modriči – Takmičari Karate kluba “REI” Zenica nastupali su u nedjelju 27.9.2020.god.u Modriči na Medjunarodnom turniru koji je okupio oko 250 takmičara iz naše države,Srbije i Hrvatske. Naš klub predstavljalo je 30 takmičara.

Takmičari našeg kluba nastupali su u disciplinama kate i borbe,te su ostvarili veliki uspjeh i osvojili ukupno 44 medalje,od čega 17 zlatnih,19 srebrenih i 8 bronzanih medalja.Turnir je protekao u najboljem redu i čestitke organizatoru KBS Modriča na odličnoj organizaciji i korektnom suđenju.
Naš klub su predvodili treneri Brdarević Denis i Džulić Eldin, te je ispred kluba sudila Pivić Amila.
Također Uprava kluba se zahvaljuje firmi AES Promet Zenica na pomoći u organizaciji odlaska naših takmičara na turnir. Uprava kluba upućuje čestitke uspješnim takmičarima i ponosnim roditeljima,te najavljujemo naše takmičenje pod nazivom “5.SHOTOKAN KUP ZENICA 2020” koje je planirano polovinom oktobra mjeseca.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno