Nogomet

Odličan angažman za bivšeg trenera Čelika: Arslan preuzeo klub bh. reprezentativca

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odličan angažman za bivšeg trenera Čelika: Arslan preuzeo klub bh. reprezentativca- Cihat Arslan, 51-godišnji turski stručnjak, zvanično je novi trener Kasimpaše, kluba bosanskohercegovačkog reprezentativca Harisa Hajradinovića.

S obzirom na to da je bivši trener Čelika do sada većinom vodio klubove iz nižih rangova turskog fudbala, ovo je za njega odličan angažman jer je Kasimpasa stabilan superligaš.

Arslan je upravo u Kasimpasi završio igračku karijeru, a u sezoni 2008/09 radio je kao pomoćni trener u ovom turskom klubu.

Tako će nekadašnji strateg Čelika u narednoj sezoni voditi Hajradinovića, koji je u Kasimpasi od januara 2019. godine kada je došao iz Osijeka.

Turski stručnjak u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio je Kocaelispor, Eyupspor, Buluspor, Goztepe, Karsiyaku, Basaksehir, Sanliurfaspor, Balikesirspor, Akhisarspor, Adanaspor, Čelik i Manisu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno