Ostali sportovi

Odigrano polufinale ŠK Čelik za 2018. godinu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odigrano polufinale ŠK Čelik za 2018. godinu – U šahovskom domu u Zenici, u organizacija ŠK Čelik, prošle sedmice, odigrano je polufinale ŠK Čelik Zenica za 2018.godinu.

Nakon 7 odigranih kola, u finale su se plasirali Ahmed Buljubašić, Adin Tatarević, Jasmin Beširević i Mladen Šain. Oni će, zajedno sa 6 prvoplasiranih sa finala iz 2017.godine, igrati finale ŠK Čelik za 2018.godinu.

Da podsjetimo, šest prvoplasiranih sa finala iz 2017.godine su: IM Goran Trkulja, Miroslav Šoko, FM Enver Muratović, Adnan Hadžialijagić, Faris Čunjalo i Latif Hadžić, koji će, sa četiri napred navedenih šahista, igrati finale ŠK Čelik za 2018.godinu.

Direktor polufinalnog turnira bio je Vedad Šestić, glavni sudija NA Belmir Miskić i sudija Vincenc Šunjić, a kontrolno vrijeme bilo je 15 minuta.

Prema najavama iz ŠK Čelik, finale će biti odigrano u prvoj polovini mjeseca decembra 2018.godine.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno