Ostali sportovi

Odbojkašice će od 14. maja u zeničkoj Areni bodriti i gledaoci

Odbojkašice će od 14. maja u zeničkoj Areni bodriti i gledaoci- Ženska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas igra posljednji kvalifikacioni meč turnira u Latviji protiv istoimene reprezentacije, nakon čega će reprezentacije BiH, Slovenije, Češke i Latvije putovati u našu zemlju na drugi kvalifikacioni turnir.

Sjajna vijest objavljena je danas, a to je da će naše najbolje odbojkašice u areni Husejin Smajlović moći bodriti i publika.

Iz OS BiH rekli su da je Vlada ZDK odobrila prisustvo publike u količini od 20% ukupnog kapaciteta dvorane. To znaci da će svakom meču kvalifikacionog turnira u Zenici moći prisustvovati oko 1100 osoba. To će biti dodatni vjetar u leđa našim odbojkašicama koje se nastoje plasirati na EP.

Kvalifikacioni turnir će se u našoj zemlji igrati 14., 15. i 16. maja, a Bosni i Hercegovini potrebne su četiri pobjede kako bi bile sigurne učesnice prvenstva Evrope.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: