Ostali sportovi

Odbojkašice će od 14. maja u zeničkoj Areni bodriti i gledaoci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odbojkašice će od 14. maja u zeničkoj Areni bodriti i gledaoci- Ženska odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas igra posljednji kvalifikacioni meč turnira u Latviji protiv istoimene reprezentacije, nakon čega će reprezentacije BiH, Slovenije, Češke i Latvije putovati u našu zemlju na drugi kvalifikacioni turnir.

Sjajna vijest objavljena je danas, a to je da će naše najbolje odbojkašice u areni Husejin Smajlović moći bodriti i publika.

Iz OS BiH rekli su da je Vlada ZDK odobrila prisustvo publike u količini od 20% ukupnog kapaciteta dvorane. To znaci da će svakom meču kvalifikacionog turnira u Zenici moći prisustvovati oko 1100 osoba. To će biti dodatni vjetar u leđa našim odbojkašicama koje se nastoje plasirati na EP.

Kvalifikacioni turnir će se u našoj zemlji igrati 14., 15. i 16. maja, a Bosni i Hercegovini potrebne su četiri pobjede kako bi bile sigurne učesnice prvenstva Evrope.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno