Ostali sportovi

Odbojkašicama Žepča 2. po redu “Street Volleyball”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odbojkašicama Žepča 2. po redu “Street Volleyball” – U organizaciji Odbojkaškog kluba “Čelik-R” Zenica 29.08.2018. godine održan je 2. po redu “Street Volleyball” turnir za djevojke. Nastupile su četiri ekipe i to :

OK “Prijedor” Prijedor
ŽOK “Žepče” Žepče
ŽOK “Zavidovići” Zavidovići

OK „Čelik – R“ Zenica

Turnir se igrao na terenima Kamberović polja sa početkom u 17 sati, pred brojnim gledaocima i odigrane su četiri utakmice.

Ekipa ŽOK “Žepča” je pobjednik turnira, koja je u finalu pobjedila domaćine, OK  “Čelik-R”, koja je tako  zauzela drugo mjesto, gošće iz OK “Prijedor” su zauzele treću poziciju, a ŽOK „Zavidovići“ četvrtu poziciju. Nagrada za FAIR PLAY pripala je ekipi ŽOK “Zavidovići”.

Za najbolju igračicu turnira proglašena je Elena Augustinović iz ekipe ŽOK „Žepče“.

Iz OK „Čelik – R“ ističu:

-Ovom prilikom još jednom se želimo zahvaliti našim sportskim prijateljima iz navedenih gradova na učešću. Zahvaljujemo se našim sponzorima i partnerima na nesebičnoj podršci tokom organizacije turnira. Zahvaljujemo se i građanima Zenice koji su nas jučer obišli i dali svoj doprinos turniru -.

E.Imamović

Foto OK „Čelik – R“ Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno