Ostali sportovi

Odbojkaši akademije “Block out” najbolji u školskom takmičenju 2017/2018

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odbojkaši akademije “Block out” najbolji u školskom takmičenju 2017/2018 – U sportskoj dvorani Prve gimnazije održano je takmičenje u odbojci za učenice i učenike srednjih skola 2017/2018

Na ovom takmičenju prisustvovao je i Zoran Mihajlović nekadašnji selektor odbojkaške reprezentacije BiH i Haris Hasanica direktor Odbojkaške Akademije Block Out koji su ovo takmičenje ocijenio kao veoma uspješno:

„Odbojkaška akademija Block Out“ je sa velikim interesovanjem pratila ovu manifestaciju i obavila puno razgovora sa pedagozima fizičke kulture u smislu dalje stalne saradnje i dizanja na viši nivo. Svakako da i kod samih učenica i učenika ima želje i volje za njihovo uključenje u OA Block Out Zenica kako bi svoje znanje nadgradili, ušli u sve „tajne“ sporta koji vole, takmićili se i družili.

Momci koji su svojom igrom, potencijalnim znanjem, zalaganjem i trudom odskakala od svojih vršnjaka a to su Harun ČAMDŽIĆ, Husein SMAJLOVIĆ, Kerim ŠABIĆ i Eldin ZUKIĆ iz Tehničke škole i Muhamed LIMIĆ i Deni BAJRAMOVIĆ is Medicinske škole koji su pobjedom u polufinalu plasirali se na Kantonalno takmičenje.

Treba samo prepoznati potencijale i sa njima planski i dugoročno raditi. Za to bar Zenica, što se tiče dvorana, vanjskih terena kao i terena za odbojku na pijesku, ima.

A Block Out Zenica već ima plan realizacije aktivnosti u tekućoj godini. To su turniri u „Mini odbojci“ za one najmlađe (do 5. razreda osnovne skole) na terenima Kamberovića polja, Bazenima i dvorani. Turniri za učenice i učenike od 6. do 9. razreda osnovnih škola, kao i turniri srednjih škola. Dugoročno je planirano kontinuirano takmičenje svih osnovnih i srednjih škola, rekli su nam je Zoran Mihajlović, sportski edukator Odbojkaške akademije Block Out i Haris Hasanica direktor OA Block Out.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno