Biznis

Odaberi savršen poklon za Dan zaljubljenih – Extra Sports poklon kartica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odaberi savršen poklon za Dan zaljubljenih – Extra Sports poklon kartica – Dan Zaljubljenih se bliži, a još uvijek niste odlučili šta pokloniti voljenoj osobi?

Šarenolikost i raznovrsnost ponude su Vam stvorili nedoumice šta pokloniti, a nametnulo se i neizbježno pitanje „Da li je ipak odabran pravi poklon?“.

Kako biste otklonili sumnje prilikom izbora idealnog poklona za svog izabranika/izabranicu, predlažemo Vam Extra Sports Gift Card.

Sve što treba je da posjetite najbližu Extra Sports radnju, zatražite na kasi poklon karticu i odlučite na koji iznos će glasiti kartica.

Vi određujete iznos na Extra Sports poklon kartici, a to može u vrijednosti od 20 KM do 1.000 KM,  a rok za realizaciju je 12 mjeseci od dana kupovine. Ono što je najveća pogodnost Extra Sports poklon kartice je ta što uplaćeni iznos ne mora biti jednokratno potrošen – nego se može rasporediti na više kupovina.

Poklanjajte ljubav i pažnju svakog dana, a u mjesecu ljubavi sa Extra Sports poklon karticom budite sigurni da ste odabrali originalan i praktičan poklon.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno