Biznis

Odaberi laptop za fakultet!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odaberi laptop za fakultet! – Studentima je laptop nezamjenjiv alat za rad i bez njega bi svakodnevno surfanje, pisanje seminarskih radova ili opuštanje uz neki film u pauzi od učenja bilo mnogo kompliciranije.

Izaberite sebi laptop iz naše široke ponude ProBook i EliteBook serije i dočekajte spremni novu školsku godinu. Laptopi vrhunske kvalitete sa i5 procesorima, 4GB ram-a i dovoljnim kapacitetom hard disk-a učinit će da završite sve poslove koje mu zadate. Ove serije laptopa su namjenjene profesionalcima koji su u pokretu i koji se mnogo oslanjanju na svoj notebook, po principu „work anywhere“.
HP ProBook 6570b i HP EliteBook 8460p neka bude Vaš odabir i saputnik kako za potrebe fakulteta tako i za poslovne prilike.

Kontaktirajte našu prodaju putem chat podrške na našoj web trgovini www.procomp.ba. Tu smo na raspolaganju 0/24h. Za više informacija pozovite nas na broj 032/221-654, Viber 061/202-061.

Za više informacija klik na link:http://www.procomp.ba/laptopi#/kategorije-hp



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno