Nogomet

Od srijede u prodaji ulaznice za utakmice Zmajeva protiv Gruzije i Luksemburga

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će ovog mjeseca odigrati dvije prijateljske utakmice, a od srijede će se moći kupiti ulaznice za oba meča.

Prvi susret Zmajevi će igrati protiv Gruzije u petak u 20:45 sati, dok će četiri dana kasnije u isto vrijeme biti odigran meč protiv Luksemburga. Obje utakmice će se igrati na stadionu Bilino Polje u Zenici.

Ulaznice će se moći kupiti putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije Centrotours, a cijene su 20 KM (tribina zapad), 15 KM (istok), 10 KM (jug i sjever).

U cilju sprječavanja manipulacija ulaznicama, a uzimajući u obzir ranija iskustva, propisani su principi prilikom kupovine ulaznica. To su:

a) Jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta) i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica,

b) Kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta (lična karta, pasoš) neće biti dozvoljena,

c) Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica na istom ili drugom prodajnom mjestu,

d) Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima Centrotoursa i njihovih partnerskih agencija u cijeloj BiH, a prema spisku koji će biti objavljen putem sredstava informisanja,

e) NS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u eventualno spornim situacijama,

f) Prodaja ulaznica u poslovnicama Centrotoursa i njihovih partnerskih agencija počinje u srijedu u 9:00 sati.

Inače, prilikom organizacije utakmica, s ciljem sprječavanja širenja epidemije koronavirusa poštovat će se naredbe i preporuke Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno