Zenica

Od Srca Za Korak Koji Život Znači – braća Petrović & Cabaret Club – 30. juna

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od Srca Za Korak Koji Život Znači – braća Petrović & Cabaret Club – 30. juna  – Braća Ivan i Andrija Petrović i ove godine organizuju izložbu za Sajjru Poljo – Cabaret club, brand by braća Petrović i ove godine organizuju veliku likovnu koloniju za malu umjetnicu Sajjru Poljo.

Nakon prošlogodišnje izložbe, koju su organizovali skupa sa Bosanskim narodnim pozorištem Zenica i Dječjom, omladinskom i lutkarskom scenom sa Miroljbom Mijatovićem, ideja se javila i ove godine, nakon završenog trećeg tretmana presađivanja matičnih ćelija, gdje su ljekari iz Beča konstatovali da treba nastaviti i obezbjediti sredstva i za četvrti tretman.

“Budući da Sajjrini roditelji finansiraju svaki tretman iz vlastitih sredstava, nisu u mogućnosti to obezbjediti sami i trebaju pomoć prijatelja i dobrih ljudi. Svaki tretman košta oko 20 000 maraka, pa tako i ovaj idući koji je zakazan za januar iduće godine. Sajjra i organizatori, pozivaju sve ljude dobre volje, umjetnike iz svih branši kulture, da se priključe na ovom događaju gdje ćemo pokušati prikupiti većinu sredstava” – ističu organizatori.
Velika-aukciono pradajna izložba zakazana je za 30.06.2017.godine, a bit će cjelodnevnih dešavanja.
Lokacija je Trg BiH br.3, u i ispred ljetne bašte Cabaret cluba, gdje će se na svečanom večernjem programu održati aukciona prodaja. Ovim putem organizatori pozivaju i muzičare koji bi podržali malu herionu u putu ka novom koraku. Svi zainteresovani se mogu obratiti na page stranici Cabaret cluba, kao i na sljedećim br.telefona:
032/246-246
061/068-428
060/302-88-34


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno