Info

Od petka u programskoj šemi Face TV i nova sezona CD-a Senada Hadžifejzovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uz vrhunske serije i filmove od petka u programskoj šemi Face TV i nova sezona CD-a Senada Hadžifejzovića – Face TV u okviru nove jesenje programske šeme gledateljima nastavlja nuditi kvalitetne sadržaje, donosi nekoliko novina, ali i nastavlja sa prikazivanjem već prepoznatljivih emisija koje su odavno zadobile povjerenje televizijske publike.

Nova sezona Face to Face i Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem kreće od sutra, 15. septembra od 18:45 sati, a u prvoj emisiji Hadžifejzović ugostit će Ismeta Gavrankapetanovića.
Domaći i regionalni lideri, argumenti, replike i svađe, pjevači, umjetnici i zvijezde, pjesnici, književnici, pisci, poete, lirici, genijalci, legende, humani, mladi ljudi, ekskluzivna gostovanja koja se emitiraju uživo dovoljan su razlog da svakog petka i subote od 18:45 sati budete uz Face TV i Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem.

Od ponedjeljka, 18.septembra, Face TV počinje s emitovanjem nove meksičke sapunice “Silvana sin lana”, koju će gledatelji moći pratiti svakog radnog dana od ponedjeljka do četvrtka u terminu od 19:15 sati.

Osim premijernog prikazivanja serije “Silvana”, Face će nastaviti s prikazivanjem novih epizoda serija “Bandolera”, “Cedar Cove”, “Hell on wheels”, “The Closer”, “Alo, alo” i popularne domaće serije “Lud, zbunjen, normalan”.

Nakon uspješnog prikazivanja tri sezone, Face će svojim gledateljima uskoro pokloniti i četvrtu sezonu planetarno popularne i nagrađivane BBC-jeve serije “Peaky Blinders”.
Od 15. septembra budite uz Face TV koja za vjernu televizijsku publiku priprema još iznenađenja i novog sadržaja.

Najavu nove sezone Face to Face i Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem pronaći ćete na linku:
http://www.facetv.ba/novost/13358/face-to-face-i-centralni-dnevnik-sa-senadom-hadzifejzovicem-nova-sezona-od-15.-09.-od-1845-sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno