Zenica

Od petka do nedjelje Tradicionalni “Nemilski vašar”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od petka 21.jula do nedjelje 23.jula 2023.godine u Nemili će se održati TRADICIONALNI NEMILSKI VAŠAR, koji organizuje Nogometni klub Nemila na nogometnom stadionu novog drugoligaša.

-Nemilski vašar, jedan je od najpoznatijih tradicionalnih događaja u regiji -, kažu iz organizacije Vašara.

Donosimo program Vašara, koji su objavili organizatori:

Petak, 21.07.2023. godine:

11:00 sati Svečano otvaranje Sajma poljoprivrednih proizvoda

12:00 sati Zabavni program

17:00 sati KUD “Bosnia Folk” Zenica

19:30 sati Nihad Fetić HAKALA

21:30 sati Gost iznenađenja

Subota, 22.07.2023. godine

11:00 sati Zabava za djecu i omladinu

17:00 sati GIS BAND

19:30 sati RIMA BEND i gosti: HASIBA AGIĆ & MUNIR DURMIŠ

Nedjelja, 23.07.2023. godine

11:00 sati Zabava za djecu i omladinu

17:00 sati GIS BAND

19:00 sati ESCANDALO BAND

20:00 sati MIRZA ŠUT

21:30 sati AMRA HALEBIĆ

 

-Pored zabavno-muzičkog programa, na ponudi će biti i zabavni park za sve uzraste, kao i Sajam poljoprivrednih proizvoda, ali i veliki izbor hrane, pića, štandova sa domaćim proizvodima, rukotvorinama, suvenirima i tradicionalnom hranom, odjećom i obućom, te raznim proizvodima za kuću.

Istovremeno, obavještavamo sve zainteresovane trgovce i poljoprivredne proizvođače da su prodajna mjesta BESPLATNA za sve, ali uz obaveznu prethodnu najavu i dogovor, najkasnije do srijede, 19.07.2023. godine, putem telefona 061 455 818.

Pozivamo Vas da se pridružite ovoj jedinstvenoj manifestaciji, koja ima višedecenijsku tradiciju i privlači posjetioce iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i šire, ali i naše dijaspore, nudeći nezaboravno iskustvo i raznovrsne sadržaje.

Nemilski vašar je događaj koji spaja generacije, čuva tradiciju i promoviše lokalnu kulturu, a istovremeno pruža priliku da se upoznate s bogatstvom našeg naslijeđa i provedete vrijeme u veselom i prijateljskom okruženju. Dobrodošli! -, stoji u najavi Vašara na oficijelnoj facebook stranici NK Nemila.

POZIV ZA SAJAM DOMAĆE PROIZVODNJE

Poštovani izlagači.

pozivamo vas da se prijavite i sudjelujete na sajmu domaćih proizvoda u sklopu vašara Nemila 2023.

Ovaj sajam pruža izvrsnu priliku da predstavite svoje proizvode i usluge širokoj publici koja će posjetiti ovaj događaj. Sajam će okupiti izlagače iz svih oblasti, od poljoprivrede do ručnih radova, stvarajući mjesto susreta i interakcije među različitim sektorima.

Bez obzira jeste li proizvođač domaćih prehrambenih proizvoda, uzgajivač biljaka, zanatlija ili bilo koja druga vrsta proizvođača, ovo je idealna prilika da pokažete svoju stručnost i proširite svoje poslovanje

Vaši proizvodi mogu biti sve, od svježeg voća i povrća, meda, sira i domaćih mesnih proizvoda do ručno izrađenih predmeta poput keramike, tkanina, nakita i drugih umjetničkih djela.

Važno je da su vaši proizvodi domaći i ručno izrađeni, jer je cilj sajma promocija lokalnih talenata i tradicionalnih zanata

Važno je pravovremeno se prijaviti kako biste osigurali svoje mjesto na sajmu.

Ovaj događaj je odlična prilika da povećate vidljivost vašeg brenda, ostvarite nove poslovne kontakte i steknete vjerne kupce.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da izložite i prodajete svoje proizvode na sajmu domaćih proizvoda u sklopu vašara Nemila 2023. Prijavite se i budite dio ove inspirativne i bogate manifestacije. Očekujemo vaše

sudjelovanje i želimo vam uspješan sajam!

S poštovanjem,

Organizatori vašara Nemila 2023

E.Imamović

Foto sa NK Nemila/arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno