Info

Od danas dostupan besplatni Google Meet

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od danas dostupan besplatni Google Meet – Googleovo rješenje za videokonferencije integrirano je u Gmail i svima omogućava pokretanje videokonferencija s do 100 sudionika kroz internetski preglednik.

Prije dva tjedna Google je donekle iznenadio najavom da će svoj servis za videokonferencije Meet učiniti dostupnim svim korisnicima Gmaila, a sada je ta mogućnost i aktivirana u cijelom svijetu. Sve što treba učiniti da biste dobili pristup Google Meetu i njegovim opcijama jest ulogirati se u Gmail, te u donjem lijevom uglu ekrana potražiti opcije za pokretanje ili pridruživanje videokonferenciji. Isto se može obaviti i na adresi meet.google.com

Google Meet funkcionira unutar internetskog preglednika, zahtijeva pristup kameri i mikrofonu, a daje mogućnost besplatnog pokretanja video poziva s do čak 100 sudionika. Dakako, sve je dostupno i putem aplikacija za iOS i Android.

Otkako je ova opcija postala besplatno dostupna svim G Suite korisnicima i obrazovnim institucijama u martu, u Googleu su zabilježili porast njegovog korištenja od čak 30 puta, a tijekom travnja pridruživalo mu se 3 milijuna novih korisnika svakog dana.

Uz videokonferencije Google Meet omogućava i dijeljenje ekrana i zakazivanje sastanaka kroz Google Calendar.

bug.hr



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno