Zabava

Od četvrtka u Multiplex Ekranu – “STIG’O ĆALE 2” i “COCO I VELIKA TAJNA (3D)”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od četvrtka 23. novembra u Multiplexu Ekran ne propustite pogledati urnebesnu novogodišnju komediju “STIG’O ĆALE 2” i animiranu komediju za najmlađe posjetioce “COCO I VELIKA TAJNA (3D)”

STIG’O ĆALE 2 (DADDY’S HOME 2)

U nastavku svjetskog hita iz 2015. godine, otac (Mark Wahlberg) i očuh (Will Ferrell) udružili su snage kako bi svojoj djeci priredili nezaboravan Božić. Međutim, njihov odnos bit će pred velikim izazovom kada Dustyev otac, mačo i šmeker stare škole (Mel Gibson) i Bradov preemotivni tata, Dad (John Lithgow) stignu, taman na vrijeme da praznike pretvore u opšti haos.

Termini projekcija svaki dan od: 20:15 sati

COCO I VELIKA TAJNA (3D)

Unatoč zapanjujućoj obiteljskoj zabrani glazbe, koja traje već generacijama, Miguel sanja o tome da postane vrstan glazbenik kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.

Termini projekcija subotom i nedjeljom od: 12:00 i 14:30 sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno