Zabava

Od četvrtka u Multiplexu Ekran Zenica ratna drama“DUNKIRK” i “150 MILIGRAMA”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od četvrtka u Multiplexu Ekran Zenica ratna drama“DUNKIRK” i “150 MILIGRAMA” – Od četvrtka 20. jula u Multiplexu Ekran Zenica očekuje vas ratna drama koja će vas ostaviti bez daha “DUNKIRK” i priča o borbi žene protiv sistema “150 MILIGRAMA”

DUNKIRK

Novo remek-djelo proslavljenog Christophera Nolana. Film je sniman IMAX 65mm kamerama i u 65mm formatu pod snimateljskom palicom proslavljenog Hoytea van Hoytema, poznatog po hitovima Interstellar, Dečko, dama, kralj, špijun i Spectre. Film vjerno prikazuje događaje tijekom nevjerojatne bitke kod Dunkirka te evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsječeni i opkoljeni njemačkom vojskom u Francuskoj od 27. svibnja do 4. lipnja 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

Trailer filma “Dunkirk” možete pogledati na linku:

150 MILIGRAMA (150 MILIGRAMS)

Irene Francon (Sidse Babett Knudsen) mlada doktorica koja živi u Breton Brestu, odlučuje da se suprotstavi francuskoj zdravstvenoj i farmaceutskoj organizaciji, pomažući da se otkrije veliki medijski skandal koji okružuje komercijalizaciju kontroverznog lijeka čije su nuspojave uzrokovale smrt više stotina ljudi.

Termini projekcija svaki dan od: 18:30 i 21:00 sati

Trailer filma “150 miligrama” možete pogledati na linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno