Zabava

Od četvrtka 23. augusta u Multiplexu Ekran Zenica: “ATOMSKA PLAVUŠA”, “VOZAČ” i “OTKAČENE TRUDNICE”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od četvrtka 23. augusta u Multiplexu Ekran Zenica očekuje vas misteriozna akcija “ATOMSKA PLAVUŠA”, krimi akcija “VOZAČ” i urnebesna komedija “OTKAČENE TRUDNICE”

ATOMSKA PLAVUŠA (ATOMIC BLONDE)
Dobitnica nagrade Oscar®, Charlize Theron, je nemilosrdna atomska plavuša koja će vas ostaviti bez daha! Redatelj David Leitch poznat po hitu John Wick, ovog puta ratobornu glavnu ulogu u svom novom filmu je prepustio ženi, i to oskarovki Charlize Theron. Radi se o špijunskom trileru u kojem Theron igra ulogu Lorraine Broughton, špijunke MI6-a koja je poslana u Berlin kako bi razotkrila špijunski lanac odgovoran za smrt jednog tajnog agenta, koji joj čini se i nije tako nepoznat. Scenarij filma potpisuje Kurt Johnstad i to kao adaptaciju romana The Coldest City Antonyja Johnstona. Uz Charlize Theron, u filmu se pojavljuju: John Goodman, James McAvoy, Sofia Boutella i Toby Jones.
Termini projekcija svaki dan od: 20:15 sati

VOZAČ (BABY DRIVER)

Mladi i talentirani vozač automobila koji služe za bijeg nakon pljačke (Ansel Elgort) oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova (Lily James), Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš (Kevin Spacey) prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Termini projekcija svaki dan od: 17:00 i 19:00 sat

OTKAČENE TRUDNICE (TELLE MERE TELLE FILE)

Kamil Kotin se našla u ulozi kćerke Avril, koja je zgrožena činjenicom da njena majka (Žulijet Binoš), koja uskoro postaje baka, postaje i mama po drugi put. Avril i njena majka Mado su potpune suprotnosti. Avril ima 30 godina, udata je, i ima redovan posao, dok njena majka, vječita tinejdžerka, bezbrižna i drska. Ali kada njih dvije ostanu u drugom stanju u isto vrijeme, sukob je neizbježan. Mado nije spremna da postane baka, dok Avril ne može da zamisli svoju majku kao novopečenu mamu. Pored Žulijet Binoš i Kamil Kotin u glavnim ulogama, u ovom filmu ćemo gledati i Lambera Vilsona i Ketrin Džejkob. „Otkačene trudnice” je treća komedija rediteljke Noemi Saglio

Termini projekcija svaki dan od: 20:30 sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno