Zabava

Od autora filmova “Gospodar prstenova” i “Hobit” pogledajte novu kino najavu epskog avanturističkog spektakla “Smrtonosne mašine”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od autora filmova “Gospodar prstenova” i “Hobit” pogledajte novu kino najavu epskog avanturističkog spektakla “Smrtonosne mašine” – Zadovoljstvo mi je da Vam ispred distributerske kuće Una Film, predstavimo novu kino najavu epskog avanturističkog spektakla; “Smrtonosne mašine” (MORTAL ENGINES), koji u BiH kina stiže 06. decembra 2018. godine.

Trailer filma pogledajte putem linka: 

Hiljadama godina nakon što je civilizacija uništena usljed kataklizmičnog događaja, ljudi su se prilagodili na uslove i novi način života je evoluirao. Gigantski gradovi u pokretu, sada lutaju planetom, nemilosrdno osvajajući male gradove. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), koji potiče sa nižeg nivoa Londona, čuvene metropole koja je sada u pokretu, naći će se u borbi za opstanak, nakon što upozna opasnu odmetnicu Hester Shaw (Hera Hilmar). Dvije suprotnosti, čiji putevi nikad nisu smjeli da se ukrste, nerado će sklopiti savez koji je predodređen da promijeni budućnost.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno