Zabava

Od 6. decembra “Smrtonosne mašine i “CREED II” u programu Multiplex Ekran Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Od 6. decembra “Smrtonosne mašine i “CREED II” u programu Multiplex Ekran Zenica – Senzacionalna epska avantura “SMRTONOSNE MAŠINE” i “CREED II” nastavak  Rocky sage i nastavak filma Creed, publika će premijerno i među prvima u svijetu imati priliku od četvrtka, 06. decembra  gledati u Multiplexu “Ekran” Zenica.

Veliki premijerni četvrtak nam donosi dva dugoočekivana filma, a ulaznice su u prodaji od danas.

Proslavljeni redatelj Gospodara Prstenova i Hobita, Peter Jackson vraća se na velika platna ovog puta kao scenarist, na autorskom zadatku udružen sa suprugom Fran Walsh te Philippom Boyens, što je itekako dovoljan razlog da za film “Smrtonosne mašine” već sada vlada veliko zanimanje publike. Michael B. Jordan i Sylvester Stallone reprizirat će svoje uloge kao Adonis Creed i Rocky Balboa.

CREED II će nam pokazati što nas to čini prvacima, i da zapamtimo jednu stvar – bez obzira gdje se nalazimo, ne možemo pobjeći od svoje prošlosti.

Svi oni koji žele obezbijediti svoje ulaznice na vrijeme za navedene naslove, iste mogu rezervisati na broj na broj 032 407 518, svaki dan od 17:00 do 21:00 sat.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno