Zabava

Od 15. juna u Multiplexu Ekran ne propustite pogledati SF avanturu “WONDER WOMAN (3D)”, komediju “ALIBI:COM” i animiranu 3D avanturu “AUTI 3”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nevjerovatna 3D SF avantura “WONDER WOMAN”, urnebesna komedija koja će vas nasmijati do suza “ALIBI.COM” i animirana avantura “AUTI 3 (3D)” od 15. juna na repertoaru Multiplexa Ekran Zenica

WONDER WOMAN (3D)
Wonder Woman je najpopularniji ženski lik u američkom stripu. Njeno prvo pojavljivanje je bilo u stripu All Star Comics u prosincu 1941. godine. Kreirana je od strane Dr. Williama Moultona Marstona, američkog psihologa, feministe i strip autora. Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu…i svoju sudbinu.
Termin projekcija svaki dan od: 20:00 sati

ALIBI.COM

Gregoryeva startup kompanija alibi.com je postigla ogroman uspjeh. Ko bi rekao da je toliko ljudi spremno da da veliku sumu novca samo da dobije alibi i sakrije svoj tajni život? Uz pomoć odanog poslovnog partnera, štrebera Augustina i ekscentrične nove radnice Mehdi, Gregoryu je konačno krenulo. Ali kad upozna Flo, lijepu plavušu koja mrzi muškarce koji lažu, Gregoryev život će se zakomplikovati, što će početi od skrivanja prave prirode njegovog posla. Kad bude otišao da se upozna s roditeljima, Greg će shvatiti da je Gerard, Floin otac, jedan od njegovih klijenata! Primoran da izgovara jednu laž za drugom, Greg će se zaista uvaliti u problem kad svi neočekivano završe u istom hotelu na francuskoj rivijeri. Hoće li uspjeti da sačuva obraz pred porodicom svoje vjerenice, spriječi razotkrivanje firme i izbjegne skandal i potpunu propast? Kakva teška lekcija o preuzimanju odgovornosti i pravoj ljubavi!

Termin projekcija svaki dan od: 17:00, 19:00 i 21:30 sati

AUTI 3 (3D) (CARS 3)
Zaskočen novom generacijom trkaćih automobila brzih kao plamen, legendarni Lightning McQueen iznenada je izbačen iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, trebat će pomoć Cruz Ramirez, revne mlade tehničarke s vlastitim planom za pobjedu, nadahnuće od starog Fabulous Hudson Horneta i nekoliko neočekivanih preokreta. Srce šampiona testirat će se na najvećoj stazi Piston kupa gdje će se dokazati da broj 95 još nije gotov!

Termin projekcija svaki dan od: 16:00 sati
Dodatni termini subotom i nedjelom od: 12:00, 14:00 i 16:00 sati



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno