Zenica

Obustava saobraćaja- Ulica Bulevar Kulina bana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obustava saobraćaja- Ulica Bulevar Kulina bana – Obavještavaju se učesnici u saobraćaju da je planirana izmjena režima saobraćaja u ulici Bulevar Kulina bana (raskrsnica sa ulicom Bulevar Kralja Tvrtka I), zbog izvođenja radova na izgradnji kišnog preljeva KP4 na lijevoobalnom kolektoru, u periodu od 31.10.2020. godine do 14.11.2020. godine.

Za vrijeme potpune obustave saobraćaja na lokaciji na kojoj se izvode radovi, motorna vozila će se preusmjeravati na sljedeći način:

  1. Ulica Bulevar Kralja Tvrtka I – ulica Abdulaziza Aska Borića – ulica Fra Grge Martića – ulica Bulevar Kulina bana,
  2. Ulica Bulevar Kralja Tvrtka I – ulica Abdulaziza Aska Borića – Kružni tok „Ekspres“ – Kružni tok „Central“- ulica Školska – Kružni tok „Metalurg“,

U periodu od 31.10.2020. godine do 14.11.2020. godine, na predmetnoj lokaciji će se izvšiti potpuni prekid pješačkog i biciklističkog saobraćaja na dijelu desne pješačko – biciklističke staze gledano u smjeru naselja Blatuša, u dužini od cca 50 metara ( između dva pješačko – biciklistička prelaza).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno