Biznis

Obogaćujemo našu ponudu – novi 4K kanal, preko hiljadu novih naslova u Video klubu i još bolje korisničko iskustvo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obogaćujemo našu ponudu – novi 4K kanal, preko hiljadu novih naslova u Video klubu i još bolje korisničko iskustvo- Našim korisnicima od 1.7. omogućili smo uživanje u sportskim sadržajima na još jednom kanalu Eurosport 4K.

Pored Sport Klub 4K, Eurosport 4K bit će dostupan EON korisnicima od Start paketa na poziciji 226. Za praćenje 4K kanala potrebno je da korisnik posjeduje TV prijemnik koji ima mogućnost emitovanja video sadržaja u 4K rezoluciji i da koristi EON Smart Box koji je povezan na Telemach koaksijalnu mrežu.

U okviru EON Video kluba dostupno je više od hiljadu novih naslova!

Vavoom Play katalog bogatiji je za više od 500 naslova, u Nick+ stiže više od 440 novih naslova za najmlađe, a novi filmovi dostupni su u novom Cinemix katalogu, koji je dostupan korisnicima od Start paketa.

Također, kanal Viasat Nature emitovat će se isključivo u HD rezoluciji. Pozicija kanala ostaje nepromijenjena i kanal je dostupan korisnicima od Start paketa na poziciji 165 na EON platformi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno