Zenica

Objavljujemo konkurs za 100 policajaca ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Objavljujemo konkurs za 100 policajaca ZDK- Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) je objavilo javni oglas kojim namjerava da zaposli stotinu policajaca za popunu upražnjenih radnih mjesta u početnom činu policajac u Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Uz državljanstvo, dob od 18 do 27 godina, četvrti stepen stručne spreme, te druge uvjete, kandidati koji ispunjavaju uvjete preuzimati će prijavne obrasce u MUP-u ZDK ili n njegovoj web stranici, a oni koji ispune opće i posebne uvjete pristupiće testiranju.

Testiranje uključuje test fizičke sposobnosti, test općeg znanja (test informisanosti i pisani rad na zadatu temu), intervju i ljekarski pregled. Kandidat koji ne prođe jedan od testova isključuje se iz daljnjeg procesa odabira.

Nakon procedure žalbi, stotinu najbolje rangianih biće upućeno na policijsku obuku. Međusobne obaveze kadeta i MUP- biće naknadno regulisane, posebnim ugovorom. Konkurs je otvoren mjesec dana od danas.

Prijavni obrazac za prijavljivanje na pomenuti Javni poziv/konkurs.

Preuzmi PRIJAVNI OBRAZAC – OVDJE (PDF fajl)

 

mup-100konkurs001mup-100konkurs002mup-100konkurs003

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno