Nogomet

Objavljene cijene ulaznica za utakmice Zmajeva protiv Kuvajta i Kazahstana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Objavljene cijene ulaznica za utakmice Zmajeva protiv Kuvajta i Kazahstana- Reprezentacija Bosne i Hercegovine će naredne dvije utakmice u našoj državi odigrati na stadionu Bilino Polje u Zenici, a iz Nogometnog saveza BiH objavili su cijene ulaznica koje će biti puštene u prodaju u srijedu.

Zmajevi će prvo u narednu subotu igrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Kuvajta s početkom 20:45 sati, a onda 7. septembra i kvalifikacionu protiv selekcije Kazahstana također u 20:45 sati.
Za obje utakmice su definisane posebne procedure i sigurnosne mjere s propisanim zahtjevima prilikom ulaska gledalaca na stadion, kao i poseban rasporeda distribucije i prodaje ulaznica.

Zbog trenutnih epidemioloških mjera propisanih od Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona i Kriznog štaba, kao i obaveznih sigurnosnih procedura koje nalaže UEFA, u prodaju će biti pušteno 5.400 ulaznica. Pojedinačne cijene za naredne utakmice su: 20 KM (tribina zapad), 15 KM (tribina istok) i 10 KM (tribine sjever i jug).

Prodaja ulaznica za utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine je propisana posebnom odlukom Izvršnog odbora NS BiH o cijenama i načinu prodaje ulaznica.

Određeni broj ulaznica će biti distribuiran putem mreže poslovnica agencije “Centrotours”.

Kupovina ulaznica u poslovnicama agencije “Centrotours” je definisana na sljedeći način, i to da:

Jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta ili pasoš) uz evidentiranje serijskih brojeva ulaznica,

Neće biti dozvoljena kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta,

Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice, neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica na istom ili drugom prodajnom mjestu,

Ulaznice će biti dostupne za kupovinu na prodajnim mjestima “Centrotoursa” u Bosni i Hercegovini prema spisku koji će biti blagovremeno objavljen putem oficijelne web stranice NS BiH, kao i sredstava javnog informisanja.

Prodaja ulaznica za kategorije koje su određene posebnom odlukom Izvršnog odbora NS BiH će biti vršena u zgradi admnistrativnog sjedišta NS BiH u Sarajevu, i to za:

Igrače “A” reprezentacije, stručni štab “A” reprezentacije, organizovane i registrovane navijačke grupe reprezentacija BiH, stručne štabove ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalne i područne saveze putem entitetskih saveza, klubove Premijer lige BiH, članove organa i tijela NS BiH, zaslužne nogometne radnike i bivše reprezentativce, sponzore i partnere NS BiH, organe i institucije sa državnog i entitetskog nivoa i administraciju NS BiH.

“Na ovaj način NS BiH nastoji omogućiti ravnopravan tretman svim zainteresovanim prilikom kupovine ulaznica, naravno sve u skladu sa ograničenjima koje nam diktira trenutna epidemiološka situacija s koronavirusom u našoj zemlji i propisanim brojem gledalaca na stadionu Bilino Polje. Prodaja ulaznica počinje u srijedu u 12:00 sati”, poručili su iz NS BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno