Biznis

Objavljen novi spisak blokiranih računa u BiH – pogledajte imena 64.616 firmi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Objavljen novi spisak blokiranih računa u BiH – pogledajte imena 64.616 firmi – Centralna banka Bosne i Hercegovine danas je objavila novi izvještaj o blokiranim transakcijskim računima na dan 4. juni 2018. godine.

Prema izvještaju, blokirano je ukupno 74,953 računa, dok 64,616 firmi ima barem jedan blokiran račun. U prvih pet mjeseci ove godine, blokiran je 5,421 račun.  Na listi se nalaze i nekoliko sportskih organizacija, kao što su ŽKK Troglav Livno, KK Željezničar – omladinski pogon, Olimpik FK, Rukometni klub Čelik Zenica, UG Fudbalski klub Krajina i drugi.

Između ostalih, na listi se nalaze i Sindikat državnih službenika i namještenika u FBiH, Feroelektro d.d Sarajevo, GP Bosnaputevi d.d. Sarajevo, te Radiotelevizija Bosne i Hercegovine. Kompletan spisak blokiranih računa pogledajte na linku ispod.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno