Biznis

Objavljen kalendar: Koji nas sajmovi čekaju ove godine

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa Grupacijom organizatora sajmova u BiH, svake godine izrađuje “Kalendar sajmova i manifestacija u Bosni i Hercegovini” koji pruža detaljan i hronološki pregled najznačajnijih poslovnih događaja u zemlji nudeći na jednome mjestu sve neophodne kontakte kao važan preduslov za direktan nastup potencijalnih izlagača, odnosno posjetu nekom sajamskom događaju, izložbi, konferenciji, kongresu ili drugoj promotivnoj aktivnosti.

Na listi su ukupno 23 manifestacije među kojima su 3. međunarodni sajam turizma Banja Luka, 34. Međunarodni sajam knjiga i učila Sarajevo, Sarajevo Travel Fest 2023 – Sajam turizma i ugostiteljstva, 24. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar, te 12. Sarajevo Business Forum.

U kalendaru su i Međunarodni sajam poduzetništva i obrta Grapos – Expo 2023., 3. Međunarodni sajam halal industrije Sarajevo, 17. Međunarodni sajam privrede Tešanj, kao i 20. Međunarodni sajam ekologije EKOBIS 2023.

Također, uvršteni su i drugi događaji poput 8. festivala kave, čaja, čokolade i prateće opreme Cofee Fest Sarajevo 2022., 1. nacionalnog festivala vina, ribe i specijaliteta od ribe u Bijeljini, Dječjeg sajma Banja Luka 2023. te 10. festivala žestokog pića i rakija Spirit Fest Sarajevo 2023.​

“Nadamo se da će ovaj Kalendar dati adekvatan doprinos promociji privrednih potencijala Bosne i Hercegovine, kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu, te ojačati i unaprijediti saradnju i promociju privrednih aktivnosti“, navode iz VTK BiH.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno