Zenica

„Obiteljski dan“ u župi Sv. Josipa u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Župa Sv. Josipa u Zenici zajedno s Uredom za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije u subotu, 28. augusta organizira „Obiteljski dan“ na temu: „Obitelji, (p)ostani ono što jesi!“

Pozvane su sve obitelji, posebno mlađe koje imaju djecu predškolskog i školskog uzrasta, kao mladi koji se ubrzo spremaju odazvati ljepoti bračnog poziva.

U cjelodnevnom programu obradit će se važne obiteljske teme iz duhovnosti i psihološko-pedagoške perspektive. O temeljnim vrijednostima kršćanskog braka i njegove duhovnosti govorit će mr. vlč. Ante Vrhovac; psihološki pristup i pomoć obitelji kako radosno živjeti obiteljsko zajedništvo obradit će dr. sc. Sanda Smoljo-Dobrovoljski, a kroz iskustvene radionice obitelji će voditi bračni par: dr. Sabina Mađar-Stijepić i psiholog Stanislav Stijepić.

Za djecu će biti organiziran prigodni katehetski i sportski program koji će voditi animatori pod vodstvom s. Gabrijele Hrgić. Tijekom dana planiran je raznolik program koji uključuje: predavanja, zajednički ručak, radionice, razmijenjenu iskustva…

Vrhunac Obiteljskog dana bit će slavljenje sv. mise koju će predvoditi župnik domaćin don Davor Topić.

D. K., KT



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno