Košarka

Obezbijeđen direktan prenos utakmice BiH – Izrael

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon spektakla u košarkaškom duelu protiv Mađarske gdje su košarkaški “Zmajevi” prešli brojku od sto poena, slijedi polufinalna utakmica protiv Izraela koji je osvojio prvo mjesto u svojoj grupi.

Reprezentacija BiH je odlično krenula pobjedom protiv Portugala, ali odmah nakon toga je uslijedio hladan tuš i poraz od Poljske.

Međutim, Zmajevi su se uspjeli konsolidovati i deklasirali reprezentaciju Mađarske u posljednjem meču grupe te tako osigurali plasman u narednu fazu.

Bh. košarkaši će u petak, 18. augusta nastaviti put prema Olimpijskim igrama, a protivnik Zmajevima biće reprezentacija Izraela, koja je – baš kao i mi – doživjela jedan poraz u grupnoj fazi. Oni su poraženi od Estonije, ali su u narednim dvjema utakmicama opravdali ulogu favorita, te su zauzeli prvo mjesto u grupi.

S Izraelom smo dosad igrali četiri utakmice i ostvarili tri pobjede. Posebno interesantna utakmica bila je na Eurobasketu 2015. godine, kada smo nakon produžetaka došli do velike pobjede.

Face TV objavio je odlične vijesti za bh. navijače koji će putem ovog kanala moći gledati polufinalnu utakmicu protiv Izraela.

Također, Face TV je otkupio prava i za finalnu utakmicu koju će bh. navijači moći gledati u direktnom prenosu ukoliko Zmajevi pobijede Izrael.

Utakmica BiH – Izrael igra se sa početkom od 21:00h.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno