Nogomet

Obavljen razgovor i s Prosinečkim, BiH će novog selektora dobiti 4. januara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavljen razgovor i s Prosinečkim, BiH će novog selektora dobiti 4. januara – Delegacija Nogometnog saveza BiH danas je u Bosanskoj Gradišci obavila razgovore s Robertom Prosinečkim.

Sead Kajtaz, Milorad Sofrenić, Ivan Beus, Mile Kovačević i Jasmin Baković su s hrvatskom legendom razgovarali o mogućnosti preuzimanja seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Prosinečki je delegaciji NSBiH iznio svoje planove, vizije, ali i zahtjeve kada jeriječ o njegovom eventualnom angažmanu na klupi Zmajeva.

Već ranije je popularni Žuti izjavio kako mu novac nije na prvom mjestu, već odriješene ruke pri izboru pomoćnika. Tako bi Prosinečki u stručni štab reprezentacije BiH sa sobom doveo svoje dugogodišnje saradnike Gordana Ciprića i Dragana Spasića.

Jučer su čelnici NSBiH obavili razgovore i s Robertovim protivkandidatom Amarom Osimom, a ime novog selektora ćemo saznati 4. januara nakon sjednice Izvršnog odbora NSBiH.

Za izbor novog selektora potrebno je 12 glasova od 15 članova Izvršnog odbora NSBiH.

klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno