Zenica

Obavještenje za pacijente koji se liječe u Ambulanti porodične medicine Jalija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

JU “Dom zdravlja” Zenica u kontinuitetu radi na adaptaciji poslovnog prostora, kako bi se ostvarili bolji uslovi za pružanje zdravstvenih usluga za naše pacijente.

JU “Dom zdravlja” Zenica sprovela je postupak javne nabavke i na ovaj način obaviještava pacijente da će pristupiti adaptaciji Ambulante porodične medicine Jalija.

Radi sprovođenja radova na adaptaciji Ambulante porodične medicine Jalija, pacijenti koji se liječe u navedenoj Ambulanti počev od 03.10.2022. godine do završetka adaptacije, dobijat će zdravstvene usluge u Ambulanti porodične medicine Potok.

JU “Dom zdravlja” Zenica sprovela je postupak nabavke, te će u narednim danima započeti i radovi na adaptaciji Ambulante porodične medicine Travnička, o čemu će naši pacijenti biti blagovremeno obaviješteni.

SAOPĆENJE ZA JAVNOST JU DOM ZDRAVLJA ZENICAStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno