Zenica

Obavještenje o početku grijanja grada Zenice za sezonu 2023/2024.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odlukom o zagrijavanju stambenih i poslovnih prostorija daljinskim grijanjem grada Zenice,  JP Grijanje d.o.o. Zenica u skladu sa usvojenim programom organizovanja sezone grijanja za 2023/2024. godinu obavještava korisnike grijanja na području grada Zenice i MZ Nemila da sezona grijanja zvanično počinje 15.10.2023.

Cijena isporučene toplotne enrgije za sezonu 2023/2024 ostaje nepromjenjena kao i prethodnih godina, te privremeno isključene korisnike naših usluga pozivamo da se priključe na sistem daljinskog grijanja kao najjeftiniji način zagrijavanja stambenih i poslovnih prostora.

Podsjećamo vas da je, prema Zakonu o upravljanju zajedničkim dijelovima zgrada, obaveza Upravitelja zgrada održavanje zajedničkih dijelova instalacija centralnog grijanja te da se u slučaju potrebe za hitnom intervencijom trebate obratiti istim, kako bi JP Grijanje doo Zenica zajedno sa upraviteljima saniralo kvarove.

Za prijavu kvarova ili probleme u isporuci toplotne energije korisnici mogu prijaviti putem dežurnog telefona 032 423 102 ili putem web stranice www.grijanjezenica.ba

JP Grijanje d.o.o. Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno