Zenica

Obavijest o održavanju seminara (informativnog sastanka) za nastavnike engleskog jezika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavijest o održavanju seminara za nastavnike engleskog jezika – Pozivamo nastavnike engleskog jezika da prisustvuju seminaru koji će se održati u četvrtak, 23.02.2017. godine u 14:00 sati u Međunarodnoj srednjoj školi u Zenici. Cilj seminara je upoznavanje nastavnika o svim pojedinostima u vezi sa prijavom i učešćem njihovih učenika na takmičenju iz engleskog jezika.

Takmičenje iz engleskog jezika pod nazivom „Stars of English“ je namijenjeno za učenike 8. i 9. razreda osnovnih škola sa područja Zeničko-dobojskog kantona.

Cilj takmičenja jeste međusobno upoznavanje učenika i nastavnika, razmjena iskustava kao i promocija učenja stranih jezika, a posebno engleskog jezika. Učenici će kroz takmičenje imati priliku pokazati svoje talente i vještine kroz različite kategorije kao što su: debata, spelovanje, komunikacijske vještine kao i opće znanje iz engleskog jezika.

Takmičenje je planirano za subotu, 1. aprila 2017. godine u prostorijama Međunarodne srednje škole u Zenici. Za najbolje takmičare obezbijeđene su vrijedne novčane nagrade kao i certifikati za nastavnike, a za sve posjetitelje i učesnike takmičenja bit će obezbijeđen i prigodan ručak. Nadamo se da ćete prepoznati vrijednost ovog takmičenja te pružiti mogućnost vašim učenicima da pokažu svoj talenat i znanje iz engleskog jezika.

Molimo Vas da nam broj nastavnika koji će prisustvovati seminaru potvrdite do srijede, 22.02.2017. u 12:00 sati putem emaila:[email protected] ili na broj telefona: 032 941 187



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno