Zenica

Obavijest o izmjeni režima saobraćaja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavijest o izmjeni režima saobraćaja – Gradska uprava Zenica i Služba za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove obavještava javnost i sve u česnike u saobraćaju da će zbog potreba izgradnje rasponske konstrukcije mosta Drivuša u sklopu izgradnje autoceste na poddionici Drivuša-Klopče doći do izmjene režima saobraćaja kako slijedi:

– od ponedjeljka 25.09.2017. godine od 10:00 sati u potpunosti se zatvara dio ulice Bistua Nuova, na potezu od broja 106 do broja 267.

Promet putničkih i teretnih automobila iz pravca Sarajeva će se odvijati dionicom magistralne ceste M-17 Sarajevo-Zenica.

Promet putničkih i teretnih automobila iz pravca Zenica će se preusmjeravati preko magistralne ceste M-17 Zenica-Sarajevo.

Putnička vozila iz okolnih sela (Putovići, Gorica, Tišina, Mutnica, Softića Han) će koristiti pomenutu zaobilaznicu magistralnim putem M-17.

Autobuske linije biti će organizovane u skladu sa izmijenjenim režimom saobraćaja.

Izmjena režima saobraćaja ostaje na snazi 30 dana od dana početka primjene.
Sve izmjene će biti adekvatno obilježene odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom.

Grad Zenica i Izvođač radova mole za razumijevanje i apeluju na učesnike u saobraćaju da maksimalno poštuju privremenu gradilišnu signalizaciju.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno