Nogomet

NS BiH: Protiv Luksemburga bez ulaznica, protiv Slovačke smanjen kapacitet

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NS/FS BiH ovim putem obavještava javnost da će u skladu sa odlukama Disciplinskog tijela UEFA sprovesti zabranu prodaje ulaznica svojim navijačima za narednu gostujuću utakmicu u okviru kvalifikacija za EURO 2024. godine.

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine neće vršiti prodaju ulaznica navijačima reprezentacije Bosne i Hercegovine za prvu narednu gostujuću utakmicu UEFA takmičenja. Zabrana prodaje ulaznica se odnosi na sljedeću kvalifikacionu utakmicu koju „A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine igra kao gost protiv reprezentacije Luksemburga u okviru kvalifikacija za EURO na dan 16.11.2023. godine.

Takođe, Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine će zatvoriti dio tribine na narednoj domaćoj utakmici u kapacitetu od 3000 mjesta.

Dio tribina će biti zatvoren na utakmici koju „A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine igra kao domaćin protiv „A“ reprezentacije Slovačke u Zenici (stadion „Bilino polje“) na dan 19.11.2023. godine. Tribine na ovom stadionu će biti djelimično zatvorene, i to tri sektora na tribini „Jug“ (pravac prema tribini „Zapadu“) i dva sektora na tribini „Zapad“ (pravac prema tribini „Jug“), što ukupno iznosi 3.198 sjedišta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno