Biznis

Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Želimo podijeliti uzbudljive novosti! Novotel mobilna mreža donosi nevjerovatne pogodnosti za sve one koji prenesu svoj broj i pridruže se našoj mobilnoj mreži. Spremite se za nezaboravno iskustvo sa 150 GB interneta i čak 6000 minuta, prvih 6 mjeseci bez naknade, ako prenesete svoj broj i postanete novotel prepaid korisnik.

Ali to nije sve! Uz našu novu akciju Gigamanija, vaše iskustvo korištenja interneta dostići će potpuno novi nivo. Sada dobijate nevjerovatnih 3X VIŠE GIGA u našim novotel paketima na dopunu mreža10 i mreža5! To znači da možete istraživati, dijeliti sadržaj i ostati povezani više nego ikada prije, bez brige o ograničenjima podatkovnog prometa.

Broj možete prenijeti besplatno i jednostavno popunjavanjem online obrasca, dolaskom na neko od naših prodajnih mjesta ili popunjavanjem obrasca za posjetu prodajnog predstavnika.

Za više informacija o našim ponudama i kako se pridružiti, posjetite našu web stranicu www.novotel.ba, kontaktirajte nas putem e-maila: [email protected] ili pozivom našeg korisničkog centra.

Hvala što ste dio naše zajednice i što nam dajete priliku da gradimo najbolju mobilnu uslugu u BiH.

Slobodno pričaj!Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno