Rukomet

Novosti iz RK Čelik – na Bilmišću Čelik-Prijedor

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novosti iz RK Čelik – na Bilmišću Čelik-Prijedor  – za sedam dana tri utakmice – Rukometaši Čelika sutra (petak, 02.12.) u 18 sati igraju utakmicu 11.kola protiv ekipe RK Prijedor. Zbog zauzetosti Arene utakmica će se igrati u dvorani na Bilmišću.

U ekipi Čelika za sutrašnju utakmicu protiv Prijedora upitan je nastup Hamze Hadžića i Ranka Božića. Nakon krize u rezultatima ekipe Čelika, Zeničanima se nameće pobjeda kao imperativ sutra na Bilmišću. Klub se nalazi u veoma lošoj finansijskoj situaciji i veoma će teško organizovati naredne utakmice, navode u RK Čelik.

Narednu utakmicu rukometaši igraju u Zenici uokviru 2. pretkola Kupa BiH protiv Konjuha iz Živinica.

Ova utakmica na rasporedu je u srijedu 07.decembra 2016.godine.

Treću utakmicu u ovih sedam dana rukometaši Čelika igraju u Živinicama protiv Konjuha uokviru 12. kola prvenstva Premijer lige BiH.

Do kraja jesenjeg dijela sezone Čelik igra tri prvenstvenu utakmicu (Prijedor, Konjuh, Hercegovina) i jednu Kup utakmicu (Konjuh).

Tekst i foto E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno