Rukomet

Novosti iz RK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Rukometaši Čelika u narednom, trećem kolu proljetnog dijela prvensva u Prvoj ligi F BiH igra protiv RK Krajine u Cazinu. Utakmca je zakazana za subotu, 4. Marta u 19:30 sati u Sportskoj dvorani u Cazinu. Ekipa Čelika u Cazin putuje u kompletnom sastavu, dan ranije.
– Zbog obilježavanja praznika, Dana nezavisnosti BiH manje smo trenirali ove sedmice. U četvrtak imamo posljednji tening pred utakmicu, ali smo spremni za utakmicu sa RK Krajinom. Ekipa u Cazin putuje u kompletnom sastavu – izjavio je trener Ljubomir Miki Filipović.
Igrač kola u utakmici protiv RK Žepča pošle nedjelje, bek Čelika Muaz Kusić (postigao 10/10 golova), ističe:
– U Cazin, nakon prvenstvenih pobjeda, protv RK Bosne u Tešnju i RK Žepča u Zenici, putujemo po nove bodove u Cazin. RK Krajina zna biti jako tvrd protivnik na svm terenu, ali naš cilj u Cazinu je jasan – da osvojimo nove bodove! – kaže Muaz Kusić.
Nakon Cazina ekipa Čelika je narednog vikenda, 11. marta, slobodna, ali će sem nastaviti sa trenizima nesmanjenim intezitetom. Planira se da u toj pauzi prvenstva RK Čelik odigra jednu prijateljsku utakmicu.
UPRAVA I IGRAČI ČELIKA SVIM GRAĐANIMA ZENICE I BiH ŽELE SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BiH!


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno