Biznis

Novosti iz “AL-EX” d.o.o. Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“AL-EX” d.o.o. je kompanija sa preko 20 godina iskustva u proizvodnom sektoru drvne industrije i spada u brzorastuće kompanije u FBiH. Nakon godina iskustva u proizvodnji masivnih lijepljenih ploča, kao plod dobrog i uspješnog poslovanja, uz sufinansiranje EU i implementaciju GIZ-a, u Zenici je pokrenut novi lanac proizvodnje specijalizovan za proizvodnju najkvalitetnijeg pločastog namještaja. Uz sam proizvodni pogon, pokrenut je i tzv. inžinjering i consulting u opremanju enterijera, stambenih objekata, poslovnih prostora, hotela i dr.

Najnovija oprema i moderni software omogućili su brzu i efikasnu 3D vizualizaciju enterijera, a stručno osoblje najbolji savjet za efikasnu i kvalitetnu izradu savršenog komada namještaja. U samom proizvodnom pogonu kompanije, razvijeni su najmoderniji tipovi kuhinja, kliznih plakara, praktičnih izvlačnih stolova koji su izloženi u salonu na adresi firme (Sarajevska 135 A).

Posjetite nas ili nas kontaktirajte putem telefona 032 245 865.

Kontaktirati nas možete i direktno preko našeg FB page-a

https://www.facebook.com/alexwoodindustry/

 

Video prezentaciju 3D vizualizacije smo vam pripremili na linku



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno