Politika

Novogodišnja čestitka i poruka BPS-Sefer Halilović Zenica i ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novogodišnja čestitka i poruka BPS-Sefer Halilović Zenica i ZDK – Svim građanima Zenice i Zeničko-dobojskog kantona , sretnu novu 2018.godinu , mnogo zdravlja, poslovnog i profesionalnog uspjeha i uspjeha na drugim planovima žele Gradski odbor BPS – Sefer Halilović Zenica i Kantonalni odbor BPS -Sefer Halilović Zeničko-dobojskog kantona.

Nadamo se da će nastupajuća 2018. godina biti korektna izborna godina sa željom da se građani napokon dozovu pameti i u nastupajućoj godini i nastupajućim Opštim izborima , konačno promijene aktuelnu vlast , koja u posljednjih 20-tak i više godina radi samo za sebe dok mrvice lagodnog života pripadaju širokim obespravljenim narodnim masama.

Nova godina je prilika da se konačno upali svjetlo na kraju ovog dosadašnjeg tamnog bosanskohercegovačkog tunela i da konačno građani dođu na svoje , da odluče o svojoj daljoj sudbini i sudbini svojih potomaka.

Zato građani , želimo Vam svu sreću ovoga svijeta ali i želju da konačno sami sebi kreirate dalji život.

Gradski odbor BPS-Sefer Halilović Zenica i Kantonalni odbor BPS-Sefer Halilović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno