Biznis

Novo u Telemachu: Plaćajte uređaje na 24 jednake rate po super cijenama i uz besplatnu dostavu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Telemach BH sa zadovoljstvom predstavlja Telemach klub, program koji kupovinu uređaja na rate čini jednostavnijom nego ikad. Ukoliko koristite usluge Telemacha po punoj cijeni godinu dana i više, redovno plaćate svoje mjesečne račune, možete naručiti bilo koji od uređaja iz super ponude Telemach kluba i plaćati ga na 24 jednake rate uz obnovu ugovora ili prelaskom na veći paket.

Raznovrstan asortiman, besplatna dostava                                                     

Samo u Telemach klubu možete naručiti odmah, a plaćati na jednake rate, skupa s vašim mjesečnim Telemach računom – isti iznos, od prve do posljednje rate.

Posjetite webshop Telemach kluba i odaberite nešto iz raznovrsnog asortimana artikala: televizori, mobilni telefoni, laptopi i konzole, kućna tehnika te sport i rekreacija po super cijenama.

Narudžba je jednostavna, brza i sigurna. Nakon što odaberete željeni artikal na webshopu Telemach kluba unesite svoje kontakt podatke i naručite željeni uređaj. Za koji god artikal da se odlučite, dostava na vašu kućnu adresu je besplatna.

Vrhunsko iskustvo u online kupovini

S novom uslugom Telemach BH još jednom odgovara na potrebe svojih korisnika i s ponosom pokazuje zašto nosi prestižni certifikat i zlatnu medalju „Customers’ Friend – JER MI CIJENIMO SVOJE KLIJENTE“ te status „VRHUNSKA IZVRSNOST“ koji predstavljaju međunarodnu potvrdu izvrsnosti ove kompanije u odnosu s korisnicima.

“Korisnici su u središtu svih naših operacija i procesa donošenja odluka. Na temelju napredne tehnologije omogućili smo im da uživaju u najbržem internetu i drugim telekomunikacijskim uslugama najnovije generacije te olakšali život i poslovanje. Pri tome sve izazove rješavamo bez odlaganja, što čini odlučujuću razliku u stvaranju povjerenja i čvrstih dugoročnih veza s našim korisnicima. Uvijek smo spremni napraviti korak više ka njihovom zadovoljstvu, pa kontinuirano kreiramo nove, inovativne usluge. S istim ciljem nastao je i Telemach klub, u kojem naši korisnici mogu jednostavno, brzo i sigurno obaviti kupovinu željenih uređaja, uz dodatnu udobnost koju pruža online kupovina. Nadamo se da će Telemach Klub postati njihova omiljena shoping destinacija, a mi ćemo se potruditi da još jednom opravdamo njihovo povjerenje i ispunimo očekivanja”, istakao je Admir Drinić, generalni direktor Telemacha BH.

Iskoristite ekskluzivnu ponudu

Iz Telemacha poručuju da će asortiman redovno širiti novim, najtraženijim uređajima i pozivaju vas da iskoristite prvu u nizu ekskluzivnih ponuda koju vam Telemach klub donosi u periodu od 5.4. do 5.5. 2024., ili do isteka zaliha, gdje ostvarujete pravo na paket poklona. Kupovinom Galaxy S24 uređaja očekuje vas paket poklona: Galaxy Fit3 i Buds FE. Kupovinom Galaxy S24+ ili S24 Ultra uređaja ostvarujete pravo na paket poklona koji sadrži Galaxy Fit3, Buds i Tab A9 4/64 WiFi. Pen olovka dolazi samo uz Galaxy S24 Ultra. Promocija važi uz uslov registracije na samsung.com do 5.6.2024. godine.

Ponuda ovih i svih drugih uređaja dostupna je na linku, a za više informacija o svim detaljima ponude i uslovima kupovine pozovite na direktni broj 033 844 482  ili posjetite najbližu poslovnicu ove kompanije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno