Zenica

NOVO U NAŠEM GRADU: Tajlandski sladoled, Bubble Tea i još mnogo toga!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NOVO U NAŠEM GRADU: Tajlandski sladoled, Bubble Tea i još mnogo toga!- Slastičarnica “Mary” je novootvorena caffe slastičarna u Zenici.

Mary Ice rolls je nešto novo u našem gradu i na našim prostorima, a riječ je o tajlandskim sladoledima koji su mega hit u svijetu.

To je sladoled koji se pravi na licu mjesta s dodacima koje vi birate i volite, harmonija ukusa koja budi sva čula, a oni koji su probali znaju o čemu se radi.

Također, u ponudi imamo i Bubble Tea koji je popularan među djecom i omladinom, uz to u ponudi imamo i Mary palačinke, kao i druge mnogobrojne slastice, osvježavajuća pića, kao i kafu.

Slastičarnica “Mary” se nalazi na Bulevaru,  adresa Muhameda Seida Serdarevića bb, na lokaciji nekadašnjeg Randersa u blizni Muzeja grada Zenica.

Ono što slastičarnica “Mary” nudi je prelijep unutarnji ambijent, kao i baštu ispred objekta koja će upotpuniti ovaš ugođaj.

Dođite i posjetite nas!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno