Zenica

Novo u našem gradu: Fitness Studio NER FIT

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novo u našem gradu: Fitness Studio NER FIT – FITNESS STUDIO U CENTRU GRADA NA VIŠE OD 350 m2 SA VELIKIM KARDIO PROGRAMOM, LJUBAZNIM OSOBLJEM, RAZNOVRSNIM SADRŽAJIMA, KREATIVNIM SADRŽAJIMA ZA DJECU!!!!

NER-FIT je uzbudljivo, potpuno novo i na novoj i atraktivnoj lokaciji u Zenici na preko 350 m2 prostora u Robnoj kući Bosanka – VF KOMERC. USKORO!!! Vrhunska oprema renomiranog svjetskog proizvođača Technogym, koja će Vam pružit jedinstveno iskustvo bavljenja fitnessom. Ovo je NOVO mjesto u gradu za trening, druženje, relaksaciju i zdrav način života.

Misija i Vizija FITESS STUDIA NER FIT-a  je inspirisati, pomoći, ostvariti Vaše želje za boljim i kvalitetnijim životom.

U novom i opremljenom prostoru koji počinje sa radom u januaru naredne 2019. godine NER FIT nudi razne vrste grupnih i personalnih treninga, razne promo akcije za stare i nove članove FITNESS STUDIA, posebno kreirane šestomjesečne i godišnje članarine, nagrade za članove koji nam se pridruže u januaru, nagradne igre, a posebno promovišemo kutak za Vašu djecu koja će uživati dok Vi trenirate sa nizom kreativnih igara, tako da više nemate izgovor da ne vježbate,  kao i još mnogo iznenađenja.

POSTANITE DIO NAŠEG LJUBAZNOG TIMA.

Posebna ponuda cijena za firme, sindikate i veće grupe, te za poslodavce koji žele nešto da kreativno poklone svojim uposlenicima – članarina u NER FIT-u je idealna za ulazak u Novu godinu.

PRIDRUŽITE NAM SE DA SKUPA UŽIVAMO, VJEŽBAMO I DRUŽIMO SE!!!!

PRATITE  NAS NA INSTAGRAMU I FB PROFILU ner_fit_zenica UBRZO KREĆEMO SA RADOM I ORGANIZUJEMO PRVI U GRADU BODY WORKOUT – Najbolji izbor za najbolje tijelo



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno