Biznis

NOVO u David Walker parfimerijama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

David Walker parfimerije nadopunjuju svoju kolekciju sa novom serijom parfema Boutique deluxe. Kolekcija je inspirisana predivnim cvjetovima, mirisnim šumama, delikatnim mirisima biljakama, bobicama u mediteranskim dolinama i venecijanskim vrtovima. David Walker je kreirao jedinstvenu kolekciju parfema za muškarce i žene. Posebno odabrane parfemske kompozicije, uvezene iz kolijevke parfemske umjetnosti iz Francuske i Italije, prilagođeni za širok spektaru kupaca. Sa 24% do 30% čistom parfemskom esencijom i skupom mirisnom harmonijom, svaki miris će biti izražajan i evoluirati tokom upotrebe. Boutique kolekcija, koja ima 14 različitih mirisa, po 50 ml učinit će da i najzahtjevniji kupci pronađu nešto za sebe. Lijepo uređene boce i posebna, rijetko korištena rigidbox ambalaža zadovoljit će ukus naših kupaca!

Naši mirisi imaju 24% sadržaja čiste parfemske esencije, što znači da će njihov miris lako detektovati ljudi u neposrednoj blizini. Bez kvalitetnih komponenti i ukusnih boca ne može postojati vječno moderan klasični proizvod.

Parfemi naše francuske linije:

· OUD WOOD
· MIDDLE EAST
· MEDİTERAN
· NOTTE
· ELIXIR
· ITALIAN IN BLACK
· HARBOUR
· BEAUTY
· ALEGRIA
· MOMENTUS
· SOIRE ELEGAN



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno