Posuđeno

Novo online takmičenje – Burek sa sirom ne postoji – prijavite se do 16. juna

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Komšiluk je oduvijek u bosanskohercegovačkom društvu zauzimao posebno mjesto te može predstavljati potporu u pokretanju raznih aktivnosti u cilju zaštite bh. tradicije.

Nova aktivnost Zeničkog komšiluka je podstakla nekoliko tema koje su izrazito bitne za Bosnu i Hercegovinu a to su promocija bosanskohercegovačkih jela i domaćih kompanija u kooperacija sa centralnim komšilukom Bosne i Hercegovine koji je oduvijek znao prepoznati snage naše domovine. Vrijeme kada se sve države usmjeravaju ka domaćem te promociji istog, ovog puta na jedan simpatičan i kreativan način odlučio je uraditi to i komšiluk iz Zenice.

„U periodu od 16.05.2020. do 16.06.2020. godine pozivamo sve Zeničanke i Zeničane da se pridruže aktivnosti „Burek sa sirom ne postoji“ te da jedan dan u saradnji sa najmlađima pripreme određeno bosansko jelo te pošalju putem Facebook stranice Zenički komšiluk (https://www.facebook.com/zenickikomsiluk) sa oznakom #zeničkikomšiluk. Komšiluk će glasati za najbolje a naše kompanije koje su podržale ovu aktivnost će pripremiti poklone.„ – stoji u saopćenju

Na kreativan način možemo poslati važnu poruku iz Zenice koja je bitna za promociju Bosne i Hercegovine te rezervisati dane za pripremu bosanskohercegovačkih jela. Sačuvati od zaborava i prenijeti na mlađe generacije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno