Biznis

Novo obdanište: Pčelica i med

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Lijepa vijest za roditelje i mališane. U našem gradu otvara se novo obdanište ”Pčelica i med”. Nalazi se u naselju Blatuša, adresa Blatuša 3. Obdanište počeo je sa radom danas, 1. juna kada su započeli i DANI OTVORENIH VRATA ( 1.2.3. juni).

Na taj način pruža se jedinstvena prilika svim roditeljima našega grada da ih posjete sa svojim mališanima. Prilikom posjete biće u prilici da se upoznaju sa ljubaznim osobljem obdaništa kao i prostorom, te uslugama koje ”Pčelica i med” nudi. Pored toga za naše najmlađe biće organizovani zabava i druženje. Bitno je naglasiti da je radno vrijeme obdaništa od 06:30 do 19:00h svakim radnim danom, kao i mogućnost boravka subotom od 06:30 do 15:00h.

Pored svakodnevnog boravka i provođenja odgojno-obrazovnih aktivnosti u obdaništu, roditelji i njihovi mališani će imati mogućnosti organizovanja rođendanskih zabava. Pored svega navedenog kreativno osoblje obdaništa u budućnosti planira još mnoštvo programa i dešavanja, stoga ovom prilikom pozivamo sve naše sugrađane da im pruže podršku. Uvjereni smo da će ”Pčelica tim” dati sve od sebe kako bi opravdao vaše povjerenje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno