Info

Novo izdanje magazina Start BiH besplatno na portalu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novo izdanje magazina Start BiH besplatno na portalu – Iz redakcije sarajevskog magazina Start BiH imaju poruku za sve redovne i povremene čitatelje.

Već 22 godine, svakih 14 dana pripremamo, štampamo i distribuiramo magazin START BiH. Tako smo uradili već 543 puta i, samo za vas, napisali više od 40 hiljada stranica. Ni u ovim teškim korona danima se ne predajemo. Svakoga dana na našim portalima www.startbih.ba i www.bhputovanja.ba objavljujemo više od 200 vijesti i paralelno stvaramo novo izdanje magazina START BiH. Neki rade od kuće, a neki s terena, s ulica i iz gradova Bosne i Hercegovine.

Pred Vama je najnoviji magazin START BiH. Odštampaćemo mali, simbolični tiraž, a za sve Vas, potpuno BESPLATNO puštamo magazin START BiH na naš web portal www.startbih.ba.

Dovoljno je da kliknete na link i pred vama je novi START!

Primijetićete da smo uveli i neke «inovacije«. Naime, na nekima od textova smo postavili i video linkove vezane za temu koju obradjujemo, a imaćete priliku i da vidite mnogo više fotosa nego ranije.

Osim na portalu www.startbih.ba, neke od kolega su odlučile da nam pomognu distribuirati magazin pa ćete i na njihovim portalima moći čitati novi Start BiH. Stoga se ovim putem zahvaljujemo kolegama sa sljedećih portala: Raport, Analiziraj.ba, Klix, Gracija, Depo, Oslobodjenje, Avaz i Imep.

LINK: https://magazine.startbih.ba/544/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno